Om oss

Mad Monki design föddes genom en dröm ur kreativitet. Från kärleken till sömnad och design i kombination med ett stort intresse för husdjur. Vi är baserade i Stockholm och levererar över hela Sverige. Vi tillverkar dels egna kollektioner där vi står för hela tillverkningsprocessen och våra övriga produkter köper vi in  direkt från ledande tillverkare, noga utvalt där vi har fokus på hållbarhet, kvalitet och användande. Katarina är vår designer och sömmerska, med en bakgrund inom formgivning och utbildad kläddesigner. 

Vi strävar efter att våra produkter ska vara en kombination av praktiskt design och slitstarka material. Köper du en produkt av oss ska den användas! Vi strävar efter att erbjuda en bredd av tillbehör där varje produkt ska andas  kvalitet. Våra egna kollektioner är tillverkade  av  oss själva med svenska material, skinnhudar köper vi in från svenska garverier. Varje enskilt halsband eller koppel blir unikt, tillverkat för hand och med en kärlek till handarbete och hundens behov i fokus. 

I takt med att vi växer utvecklar vi nya produkter, både egna kollektioner och tillsammans med ledande tillverkare. Om du inte hittar det du söker efter - hör av dig med du tycker saknas i vårt sortiment.