Handarbete och drömmar

Handarbete och drömmar

Jag har sedan barnsben varit intresserad av att skapa. Min utveckling har gått från teckningar till läderarbete :-) 

I tanken flödar mina idéer och känslan att betrakta sin skapelse är en underbar känsla. I min nuvarande skapande-roll är det komplicerade att både låta visionen skapa produkten - men samtidigt uppfylla önskemålen från potentiella kunder kring prisbild, användande och hållbarhet. Jag vill så klart skapa produkter som kunder ska ha användning för och samtidigt bidra till hållbart företagande.

Genom att använda spillbitar försöker jag minska på mina klimatavtryck och fokusera på möjligheten till att återanvända i mesta möjliga mån. En spillbit är t.ex. en större (eller mindre) bit av en större hud. Det är oftast bitar från större tillverkning, bilklädsel - soffor eller kläder. För mig som arbetar med djurprodukter är det viktigt att hudarna håller högsta kvalitet. 

I kombination med mitt skapande försöker jag lära mig allt det innebär med att driva en webbutik. Resan är lång men jag har börjat min vandring.

Ha en fin söndag alla!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.