Nytt år - mitt första med webshop

Nytt år - mitt första med webshop

Med knarrande fotsteg inviger jag nya året, med skogspromenad och spänd av förväntan vad året ska föra med sig. Min stora dröm med webshoppen tar stora kliv mot verklighet, från att vara ett litet frö till att blomma ut. 

Jag har hunnit med inköpsresa, för att välja ut vilka produkter jag ska lagerföra i samband med öppningen. Alltid svårt att välja, jag vill välja ut produkter som jag kan stå bakom och där jag känner att kunden ska kunna känna sig nöjd med köpet. Enda möjligheten för mig var att besöka leverantörer på plats, i det avseendet är jag old school. Jag vill känna, klämma och sniffa på produkterna. Det ska andas mig och inte bara vara något som ligger på ett hyllplan i väntan på att säljas. Samtidigt försöker jag tänka praktiskt och tänka på vad man kan tänkas behöva i sitt vardagsliv som hundägare. Vi närmar oss öppning och jag ser fram emot kontakten med er. 

Katta. 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.